tisdag 15 februari 2011

Diskmaskin

I sin stora träningsfrånvaro får Jens försöka hålla igång med annat och på schemat fanns en väldigt viktig match att spela nämligen Jens vs diskmaskin, här kommer ett referat från matchen.

Diskmaskinen öppnar hårt med att stoppa igen pumpen totalt, diskmaskin har inte en aning om Jens fingerfärdighet och skruvar lätt isär sin motståndare och tömmer han på all skit. Jens börjar skruva ihop sin motståndare och matchen ser ut att vara avgjord redan efter en timmes spel. Jens tänker yes 1-0! icke sista skruven, Jens skär ett härligt djupt sår över knogen tappar sista skruven rakt ner i pumpen. diskmaskinen kvitterar och kontrar in 1-2 på mindre än 5 min. och domarn blåser, slut på första halvlek.

Andra halvlek blev en transportsträcka. skruven som försvann ner i pumpen hittades aldrig, han klarade inte av Jens 70 graders monsterprogram för kastruller och är nu ett fall för heden och grabbarna. Jens fick ihop maskinskrället i ett huj och kvitteringen var ett faktum. matchen led mot sitt slut och ett avgörande gick inte att få till. Jens fick med sig en handfull skruvar kvar efter slutsignal, så bonuspoängen gick nog ändå till Jens.